Двойката завърши на второ място в първия сезон на най-романтичното предаване

Анселита и Мартин бяха сред трите двойки финалисти в първия сезон на най-романтичното риалити по NOVA – „Един за друг”. Те разказаха за емоциите си по време на цялото приключение в „На кафе”.

„Другите двойки бяха по-добри от нас и заслужаваха повече победата”, казват те минути, след като е приключила последната игра в шоуто. Анселита е на мнение, че останалите претенденти за наградата са с по-силна психика, а тя има доста повече слабости, които са били причината половинката ѝ да се откаже заради нея.

Две двойки са големите победители в „Един за друг“

„Щом ти падаш, падам и аз. Аз видях, че ти даде всичко от себе си. По-важна си ми ти, отколкото играта”, откровено заявява Мартин.  

Двамата са единодушни, че предаването им е дало много. Отношението към тях е било изключително и дори са се чувствали глезени. „Получихме много съвети както от участниците, така и от екипа, и сме ги взели присърце”, разказва Анселита.

Смелост и съобразителност в „Един за друг“

Като най-големите предизвикателства за самите тях в „Един за друг” те посочват раждането и едно от последните изпитания, когато трябваше да преодолеят 20-метрова стена.

Двойката смята, че предаването им е показало, че се познават по-добре, отколкото са предполагали. В хода на състезанието те са отключили качества у себе си, за които не са подозирали, че притежават и са затвърдили връзката си.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и сайта на предаването.