Гореща вечерна резервация и оспорвано покер предизвикателство определиха топ 3 в Hell’s Kitchen България

Галя, Реджеп, Наско и Цецо седнаха на масата за покер, за да се впуснат в рисковата игра, ентусиазирани и готови за победа. Цветомир допусна елементарна грешка и пресоли чинията си, която го изпрати на последно място в предизвикателството. Реджеп и Наско спечелиха максималния брой точки и се наложи вкусът да определи победителя в оспорвания двубой. Шеф Ангелов определи Реджеп като победител и така италианската фурия си спечели имунитет, който му гарантира място в топ 3 на най-добрите готвачи на Hell’s Kitchen България.

Високи градуси преди финала на Hell’s Kitchen България

Макар че в първата част на предизвикателството Галя представи изненадващо добра чиния, в края на вечерта шеф Ангелов взе трудното решение да се раздели с нея на крачка от големия финал. Той призна, че за всичките три сезона на най-горещото кулинарно предаване в българския ефир, не е срещал никой, който да се е учил по-бързо и по-добре от нея и с това си представяне тя се е превърнала в любимия му ученик.

Галя прие раздялата с усмивка, а шеф Ангелов бе категоричен, че тя може и да не е спечелила голямата награда от 100 000 лева, но е спечелила сърцето му и обеща тържествено, че един ден ще готви на сватбата ѝ.

Недялка от Hell’s Kitchen България: Изолацията и напрежението ми изиграха лоша шега

Така в топ три на Hell’s Kitchen България ще премерят сили Реджеп, Атанас и Цветомир. Утре предстои да разберем кой от най-добрите трима готвачи ще си тръгне на крачка от финалната схватка и между кого ще бъде съревнованието за голямата награда от 100 000 лева.

Не пропускайте да гледате NOVA, утре точно в 21.00 ч., за да разберете кой ще се класира на големия финал.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.