Какво е да завършиш на почетната четвърта позиция – разказва Галя в „На кафе”

Вчера крачка преди финала на надпреварата за 100 хил. лв. и титлата „Най-добър професионален готвач” напусна Галя Маринова. Тя беше последната от жените, която защитаваше честта на черната си куртка. Какви емоции е преживяла по време на предаването сподели Галя пред Гала и панелистите.

„Семейството ми много се гордее с мен. Малките ми племеници са най-големите ми фенове. Единственият човек, който ми направи забележка, беше майка ми. Каза ми, че не е трябвало толкова да плача и да приемам нещата присърце”, каза Галя.

Цветомир, Реджеп и Атанас - в челната тройка за победа в Hell’s Kitchen България

Зрителите на „Кухнята на Ада” видяха много сълзи в очите на плевенчанката при сблъсъка ѝ с Недялка в шоуто, когато тя дори заяви, че ще напусне надпреварата. Днес „любимката на шеф Ангелов” си спомня за този момент като проява на слабост. „Изолацията и липсата на близките ми хора дадоха отражение тогава и точно затова исках да напусна. Психологическото напрежение ми дойде в повече”, казва тя.

„Не съм се старала по никакъв начин да спечеля симпатиите на шеф Ангелов. Това се случи някак естествено. Може би, защото аз напреднах, учих се, приемах всяка една критика със сърце и душа и се стараех следващият път да оправдая неговото доверие спрямо мен”, спомня си готвачката.

Галя напусна „Кухнята на Ада” на крачка от финала

Най-емоционалният момент за нея в шоуто е обличането на черната куртка. „Това беше гордост за мен. Почувствах се наистина горда от себе си, от способностите си и това колко много съм научила и съм попила от опита на шеф Ангелов”.

Галя разказва, че е имала възможност да гледа няколко епизода от Hell’s Kitchen България до момента и определено ще промени себе си. Сама отчита, че крясъците не са решение и не мисли, че са били добре възприети и от зрителите на предаването. Равносметката от участието ѝ в шоуто е, че е горда от себе си. „Много научих и много израснах в това предаване”.

Високи градуси преди финала на Hell’s Kitchen България

Двама са нейните фаворити в челната тройка – това са Реджеп и Атанас. Според нея те са достойни да станат победители, но тя не отрича, че и Цецо е истински добър готвач и професионалист.

Какво още разказа тя за отношенията си с Недялка и плановете си за лятото – гледайте във видеото от „На кафе”.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, на FB страницата на предаването, както и на официалния Instagram.