Актрисата Здрава Каменова беше гост в „На кафе” ден преди финала на медицинския сериал

Зрителите на NOVA познават Здрава Каменова като д-р Кунка Атанасова или Кети, както я наричат колегите в „Св. Анастасия”. Талантливата актриса е част от екипа на „Откраднат живот” като част от сценарния екип вече няколко сезона. Тя разказва как се е появила идеята героинята ѝ да носи това име. „Аз предложих героинята ми да се казва Кунка Атанасова. Никой друг не би ми го причинил. Колегите актьори питаха кой е измислил това ужасно име. Съчувстваха ми, докато не разбраха, че съм аз”, разказва с усмивка Здрава Каменова.

Сенки от миналото излизат наяве в „Откраднат живот: Системата“

В девети сезон „Сисметама” феновете на „Откраднат живот” видяха искрите, които прехвърчаха между д-р Атанасова и д-р Пенев. Всъщност симпатии между двамата актьори съществуват от преди срещата им пред камера. „С Никола Мутафов имаме едно хубаво приятелство още от студентските години, което след това се изгуби. Пътищата ни се разделиха, но сега се срещнахме отново на снимачната площадка. Истината е, че в миналия сезон имахме една сцена, в която само се срещнахме и колегите после дойдоха при мен и ми казаха, че двамата имаме химия. Аз отидох при сценарния екип и им казах, че двамата сме приятели и ако искат нещо да направим сме готови”, разказва актрисата.  

Съдбовна среща и турбулентни събития бележат финала на „Откраднат живот: Системата“

Утре вечер предстои финалът на „Откраднат живот: Системата”. Екранната д-р Атанасова издава, че в последния епизод ще се появи нова пречка пред любовта ѝ с д-р Пенев Каква е тя? Гледайте в петък от 20:00 ч. по NOVA.

С какво ще зарадва публиката в началото на юни и защо в хола ѝ има разчертана „Дама” – гледайте във видеото от „На кафе”

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.