Пилот, каскадьорка и ученичка са сред участниците във формата тази година

Започнаха снимките на най-атрактивния и успешен световен риалити формат в ефира на NOVA - „Игри на волята: България“. Арена на първите предизвикателства пред новите 24-ма участници този сезон, е едно от най-красивите и пленителни кътчета по българското Черноморие – плаж Силистар. За зрителите на „Здравей, България“ подробности за втория сезон на предаването разкри Николай Мартинов, консултант на продукцията. Той сподели, че тази есен предстоят още по-мащабни и зрелищни битки, а изпитанията, с повишената си трудност, ще накарат участниците да изпитат своята воля, физическa и психическа сила по изключително интересен и вълнуващ начин в борбата за голямата награда от 100 000 лв.

„Смея да твърдя, че имаме изключително силен кастинг. След страхотното представяне на всички участници миналата година, за нас беше огромно предизвикателство да намерим също толкова интересни ентусиасти, които да се впуснат приключението „Игри на волята: България“. Но гарантирам, че успяхме! Зрителите ще видят невероятни участници“, добавя Мартинов. В трите племена, сред 24-мата участници попадат граждански пилот, каскадьорка и най-младият участник в българското издание на формата досега – 18-годишна ученичка.

„Игри на волята“ се завръща с още по-мащабен и вълнуващ втори сезон

Първият участник, за когото бе разкрита информация, е граждански пилот. Негова отговорност е животът на хиляди пътници всеки ден. Той управлява едни от най-големите самолети и всеки ден отговаря за живота и сигурността на стотици пасажери. От екипа на мащабната продукция отбелязаха, че в тази професия се изискват желязна психика и физика, които той иска да покаже и в играта. За младия пилот това със сигурност ще е едно различно предизвикателство за натрупаните умения в работното му ежедневие.

 

 

Сред големите изненади тази година е, че към едно от племената ще се присъедини и професионална каскадьорка. Тя е много нежно и красиво момиче, което има една от най-нетипичните и интересни професии, с което е спечелила място в най-зрелищното състезание в телевизионния ефир. „Много е подготвена и мисля, че има сили да се пребори с най-силните мъже. Но изпитанията, които ние сме подготвили ще затруднят и нея максимално“, разкри още за участничката Ники Мартинов.

В ожесточените битки за победа във втори сезон на „Игри на волята: България“ ще участва и най-младият състезател във формата до момента. Тя е едва на 18 и скоро завършва 11 клас. Със своята отлична физическа подготовка и любов към екстремните спортове се нарежда сред 24-мата претенденти, които ще изпитат волята си на родното Черноморие.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата на предаването, както и в официалния Instagram профил.