Гледайте новия епизод на сериала този петък от 20:00 ч. по NOVA

Войната за хотела между Елица и Емил се разразява с още по-голяма сила. Елица печели силен коз и подкрепа в лицето на Йордан Парушев, когото назначава за управител. Задачата му е включи комплекса в класацията на топхотелите. Каква концепция ще предложи и ще се хареса ли тя на служителите?

Криско изгрява в ново амплоа в „All Inclusive”

Разгневен от неочакваното назначение, Емил не успява да прикрие неприязънта си към Парушев. След като влиза в открит сблъсък с него и Елица, той решава да потърси помощта на Христо и Пламен, възлагайки им подла мисия за дискредитирането на съпругата му. Целта е да запази правата за отглеждането на малката Вики. Те обаче са зашеметени, когато научават истинската причина за омразата между Емил и Парушев.

Междувременно Марияна и Елена неусетно се оказват замесени в семейната свада, след като Елица спонтанно им споделя дълго пазена тайна. На чия страна ще изберат да застанат?

Неочаквана среща и важна мисия в „All Inclusive”

Сашко пристига във Велинград с тайна мисия, за която ще разчита на помощта на Вики.

Рапърът Криско търси мнението на Надя за текста на новото си парче, като същевременно й отправя любопитно предложение. Какво е то, гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Не пропускайте новия епизод на “All Inclusive” – всеки петък, от 20:00 ч. по NOVA.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата на сериала.