Любомир продължава напред в най-екстремното шоу у нас

Мащабно и многокомпонентно изпитание изправи един срещу друг двама силни войни от едно и също племе за първи път във втория сезон на „Игри на волята: България“. Любомир и Димитър от Жътварите демонстрираха комплексни умения и добре обмислена стратегия в зрелищния елиминационен двубой. Въпреки огромното желание за победа на двамата, Любомир не загуби присъствие на духа нито за миг и спечели битката, запазвайки мястото си в надпреварата.  

Двама Жътвари един срещу друг в елиминационен дуел в „Игри на волятa: България”

Първата задача на двамата номинирани беше да изберат своите Съюзници, които могат да им спечелят предимство в елиминационната битка. Любомир гласува доверие на Джералдин, а Димитър се спря на Сюзън. Двете дами трябваше да се справят с подреждането на сложната Ханойска кула, а най-голямото оръжие в изпитанието бяха умовете им. Победител стана Джералдин, която оправда доверието на съотборника си Любомир и спечели 30 гроша за себе си.

Мъжката битка за оцеляване между играчите включваше преминаване през много препятствия, преодоляването на които ги отведе до различни елементи от въдица. След като събраха и сглобиха всички части от нея, Любомир и Димитър трябваше да „уловят“ сложени върху голяма риба малки котви. Предимството, спечелено от Джералдин, очакваше Любо в последната фаза на играта, където той извади 9 вместо 10 котви с въдицата. Предимството и безупречната стратегия му донесоха победата и така Димитър напусна приключението.   

Жътвари срещу Рибари в битка за оцеляване в „Игри на волята: България”

„Не съжалявам за абсолютно нищо и съм щастлив, че бях тук.. Ако участието ми в „Игри на волята“ беше пиеса, нейното име щеше да бъде „Истинският живот на един добър човек“, сподели актьорът Димитър след като напусна предаването.

Поредна териториална битка очаква трите племена в понеделник. Какви ще бъдат новите стратегии за победа на Рибарите, Жътварите и Ловците и как ще бъдат разпределени силите през новата седмица?

Гледайте най-мащабния риалити формат у нас – „Игри на волята“, всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.