Ловците завоюваха поредна победа в битката за неприкосновеност

Втората Номинационна битка за седмицата срещна Ловците и Жътварите на Арената. За да спечелят първото място, племената се впуснаха рамо до рамо в играта, точно както древните воини, които са се сражавали по тези земи в плътни фаланги. Петима човека от всеки отбор влязоха в изпитанието, а целта беше да задържат над главите си осем торбички с пясък. Съплеменниците получиха възможността да си помагат, прехвърляйки товара помежду си. В хода на изпитанието този шанс изигра голяма роля в определянето на стратегията за победа на племената.

Станимира и Александър от Рибарите в битка за спасение в „Игри на волята: България”

Битката включваше още едно условие – по преценка на всеки отбор през определен интервал от време един напускаше играта. Първа с изпитанието се раздели Йоанна от племето на Ловците, а от Жътварите – Любомир. Най-издръжливи се оказаха Тодор и Борислав за Ловците и Вайс и Владислав за Жътварите. Грешка на ММА състезателя на Жълтите доведе до воден душ и загуба за цялото племе. Редиците на Жътварите бяха разбити и те отново отиват на Номинационен съвет.

Жътварите покоряват Резиденцията в „Игри на волята: България“

Обсъждането на случилото се в битката край лагерния огън премина в нападки между Ивана и Владислав, които се номинираха взаимно. Вайс и Любомир също дадоха гласовете си за тях и отредиха именно те да излязат на Арената в битка за спасение.

Тази вечер Ивана и Владислав ще се сблъскат с Александър и Станимира от Рибарите. Кой ще се спаси и ще грабне златните грошове? Не пропускайте да видите в четвъртък от 21:00 ч. в „Игри на волята: България” по NOVA.

Следете всичко на Facebook страницата и Instagram профила на предаването.