Честта и професионализмът на лекарите ще бъдат подложени на изпитание в предстоящите епизоди

Етичен конфликт ще се разиграе на територията на „Св. Анастасия“ в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“. Случаят на доктор Петмезов ще изправи едни срещу други колегите му по време на решителен разговор за професионаланото му бъдеще. Кой ще се застъпи за него и дали ще остане в този колектив, зрители ще могат проследят в предстоящата седмица.

Христина Апостолова и Емил Марков – за новата сюжетна линия в „Откраднат живот“

Фотев ще манипулира Нора с ново предложение, което цели да дискредитира Цонев, а професорът за пореден път ще се разбунтува и пред най-близките си хора. Отношенията на сестра Райкова и доктор Хаджихристев ще бъдат поставени на изпитание – след появата на трети човек, единият от тях ще бъде по-несигурен от всякога в настоящето. Миналото ще преследва и други герои, които ще трябва да се върнат десетилетия назад, за да научат истината. Измъчван от съмнение, доктор Врабчев ще се осмели да потърси отговор за сина на Лилия Куртева и да разбере дали Ради е негов син или дете на доктор Пенев.

Емоционални раздели и опасни грешки в „Откраднат живот: Антитела“

Ще бъдат ли достатъчно съпричастни лекарите в „Св. Анастасия“ към случващото се с техните колеги? Какви отововори ще получат тези, които търсят истината и справедливостта? – вижте в новите епизоди на „Откраднат живот: Антитела“, тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY