Актьорът Тончо Токмакчиев се присъединява към звездния панел на шоуто

Една от най-красивите и любими на зрителите маски от миналата есен – Розата, се завръща на сцената на „Маскираният певец“. Нежният костюм от предходния сезон бе скрил певицата Жана Бергендорф, която стигна до финала на най-мистериозното шоу и зае почетното второ място. Тази събота друга известна личност ще вдъхне живот на Розата, а зрителите пред малкия екран и панелът отново ще имат ограничено време да разкрият коя е звездата. 

Теди Кацарова зад маската на Палячи

Новите герои, които стигнаха до този ключов етап в надпреварата, ще влязат в три артистични битки тази седмица. Булката ще премери сили с Бебето, Баба Яга ще влезе в пряк сблъсък за пореден триумф с петкратния победител - Златния, а в голямата тройна битка ще се срещнат Хищницата, Плашилото и Макаронът. Дали предположенията на следователите кой се крие зад маските ще се затвърдят или те отново ще бъдат разколебани след изпълненията на мистериозните герои?

Падна седмата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Тази събота към детективите на шоуто ще се присъедини комедийният актьор и любимец на зрителите Тончо Токмакчиев. Заедно с Алекс Раева, AZIS и Владо Пенев той ще даде всичко от себе си, за да разкрие звездните участници, скрити под впечатляващите костюми. Ще се съгласи ли с досегащните предположения на панела или ще види нови улики и ще даде различни насоки за размисъл?

Дара Екимова: „Маскираният певец” е истинска магия

Кои маски зрителите ще изберат да продължат напред в предаването? Какви изненади са подготвили седемте мистериозни герои? Какви ще са новите улики за тях? Коя ще бъде осмата свалена маска? – не пропускайте да видите в „Маскираният певец“ в събота от 20:00 по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.