Гледайте новия епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Борис не успява да преодолее огромната болка от предателството на Лора и изпада в много тежко емоционално състояние. Той все по-често пие и стига до саморазрушителност. Силата и слабостта водят ожесточена битка вътре в него. Единственото, което го спасява, е мисълта за възмездие. Той се вкопчва в идеята да намери справедливост и е готов да плати висока цена за това. Какъв е планът му и кой може да бъде негов таен съучастник?

Лора решава съдбата на бебето си в „Братя“?

Калин е бесен на жена си, защото подозира, че точно тя има общо със забъркването на Симо около хората на Топал. Следователят не може да си прости, че не е хванал Ива по-рано с участието й в престъпната дейност на бизнесмена. Но той най-силно се обвинява, че е избрал точно такава майка за детето си. Разбирайки, че нейното момче лежи, пребито в болница, Ива опитва да избяга от заточението на село. Ще успее ли уплашената майка да се върне обратно в града, за да бъде до сина си?

Денис подготвя таен удар в “Братя”

Драго разбира от Снежа, че Лора и Борис са се разделили. Той си е наумил на всяка цена да я открие, за да разбере, какво се случва с нея. Но от Лора няма и следа. След като не я намира и в офиса, където научава, че тя е в болничен, той търси други методи, за да засече местонахождението й. Ще успее ли да я открие и каква голяма изненада го очаква? 

Не пропускайте да видите в следващия епизод на „Братя”, тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.