Гледайте големия финал на медицинския сериал тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Борис взима пистолета и тръгва към Фотев. Пристига на мястото, където бизнесменът го чака, но Нора я няма. Чува се изстрел от пистолет, но кой ще бъде потърпевш?

Междувременно д-р Пенев разбира, че действително не е биологичен баща на Ради и търси обяснение на Лилия. Врабчев се намесва в ожесточения им спор, за да го прекрати. Ще признае ли той на приятеля си и колега, че е баща на Ради?

Любомира Башева и Филип Буков броени часове преди финала на "Откраднат живот: Антитела"

Методиев кани Романова на вечеря, двамата се сближават, след като той плати операцията на нейния пациент. Романова не крие, че има симпатии към него.

Кая и д-р Хаджихристев са все по-близки и щастливи заедно. След разговор с пациентка младият специалист визма решението да предложи брак на сестра Райкова. Какъв ще е нейният отговор?

Изненадващи събития на крачка от финала на „Откраднат живот: Антитела“

Днес е денят, в който бордът решава кой ще е новият директор на „Св.Анастасия“. Цонев и Захариев тръпнат в очакване, но новината изненадва и двамата.

Кой ще застане на челната позиция на болницата? Какво ще се случи между Борис и Фотев? Каква ще е съдбата на Нора?

Не пропускайте да видите в завладяващия финал на „Откраднат живот: Антитела“ тази вечер от 20:00 по NOVA!

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY