Хищницата, Булката и Баба Яга ще влязат в битка за първото място в най-мистериозното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

През последните месеци зрителите на NOVA свикнаха да гледат AZIS като панелист и детектив в „Маскираният певец“. Дори и там той не спира да сменя маските и превъплъщенията. Нещо, което прави от години.

„Бих се радвал всеки един от тримата финалисти да спечели, защото всеки от тях заслужава“, сподели двигателят в панела на шоуто, познал цели 7 маски.

Грандиозният финал на „Маскираният певец“ е тази събота

„Навярно ще прозвучи невероятно, но аз притежавам тази дарба – да усещам хората по очите. Рибите имаме чудовищна интуиция. Ако се загледаме достатъчно, сканираме и вадим душата на човека. Когато ме изкараха на сцената като детектив, за да разговарям с Хищницата, аз много се развълнувах, но се стараех да не го показвам, защото трябва да я разпитвам, а тя да има респект. Стараех се да говоря монотонно и да звуча по-мъжки. В момента, в който седна, разбрах, че това момиче, не е това, което ние виждаме. Тя няма нищо общо с маската. С този костюм на фатална жена, която разкъсва мъжете. Като видях колко плахо сяда и колко е женствена, си казах: „Тя е коренно различна от това, което показва на сцената!“ Аз не бих облякъл такъв костюм. Бях влюбен в костюма на Змията. Толкова красив и ориенталски. Булката е чудовищно добра певица, а Баба Яга е убийствен актьор. Бих се радвал всеки един от тях да спечели, защото всеки заслужава.“

„Чухме се с Деси Слава и ще заведа целия панел, за да дегустираме петстепенното й меню. Защото ако не може да готви, е по-добре да имам свидетели“, шегува се AZIS.

Деси Слава: В „Маскираният певец” избирах песните си със сърце

„Пожелавам си това не е последното ми панелиране в това предаване, защото удоволствието е огромно. Най-много се забавлявахме, когато Владо Пенев разпозна Златният, но не успя да се сети за името му. Аз го казах и настана такава хубава циганска свада. Коремът ме болеше от смях. Благодаря на съдбата, че мога да работя с Алекс Раева, Владо Пенев, с Магърдич Халваджиян и целият екип, който стои зад „Маскираният певец“.

 

 

За маските в живота на AZIS

„Самият аз се събуждам и не зная как ще изглеждам вечерта. Разбирам, че това граничи с раздвоение. Но е много полезно за шоубизнеса, в който съм. Смятам, че образите, които създадох през годините, ще бъдат интересни и след 100 години. Ако има някой оценен в България, то това съм аз. Но жанрът, в който се изявявам, е дискриминиран. Той се превърна в нарицателно за пошлост. Но имаме такива артисти в жанра, които заслужават адмирации и респект. И по-голямо уважение от обществото.“

Падна единадесетата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО+СНИМКИ)

Световно признание

BBC снима филм за AZIS, „Ню Йорк Таймс“ още през 2016-а го поставя в Топ 25 на музикантите, които влияят, редом до Джъстин Бийбър, Дейвид Бауи, Риана.

„Самата Кейти Пери публикува моя снимка на стената си в Twitter, казвайки: „Аз виждам бъдещето!“ и след това продължава в шеговит тон: „Давай, момиче! Ти си!“. Събудила се в самолета без настроение, попаднала на мое видео и това й оправило деня. Много съм щастлив!“

Клиповете на AZIS не спират да трупат гледания – над 99 милиона.

„Преди няколко дни направих над 100 милиона на песента „Сен Тропе“. Това е един празник за мен. Това са аплодисментите, които никога може би няма да чуя от всеки. Те са анонимни. Можеш да гледаш и харесваш артист като мен без никой да знае. Можеш да ме слушаш тайно, както го и правят. Тези числа показват, че аз съм най-тайно слушащият се артист на Балканите.”

Не пропускайте грандиозният финал на най-мистериозното шоу тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.