Певицата зад най-коментирания образ във втория сезон на най-мистериозното шоу разказа в „Здравей, България” за преживяното

Хищницата се превърна в сензация още с появата си на първия концерт на „Маскираният певец”. Провокативна, уверена и дива тя успя да заблуди всички и показа на зрители и панел, че може да бъде пълна мистерия от началото до самия финал.

„Беше много забавно и ми се искаше да не приключва това страхотно преживяване”, каза с усмивка Християна Лоизу.

 „Променях си гласа доста често и може би това заблуди панела да не може да ме разпознае. В първите три концерта Алекс Раева предполагаше, че аз съм Булката, но се оказа Невена Цонева. След края на последния лайф тя дойде при мен и ми каза, че заради цялото ми поведение на сцената не е допускала, че е възможно да съм аз”, разказва изпълнителката.

Боби Турбото – Баба Яга с триумфална победа в „Маскираният певец“

„Радвам се, че ми се падна този образ. Беше голямо предизвикателство за мен и на мен ми беше много забавно през цялото време да слушам предположенията на панела”, спомня си колко успешно ги е заблудила младата певица.

Християна разказва, че се е криела от всички – семейството ѝ е в Кипър и не ѝ е било толкова трудно да скрие от тях. След затягане на марките заради коронавируса певицата е признала на приятеля си къде ходи събота вечер. Тя е избягвала приятелите си и за да не се вижда с тях е измисляла всевъзможни оправдания.

„От песните, които изпях, сред най-любимите ми е „Притури се планината”. Аз нарочно не избирах български песни, защото според мен много лесно щяха да ме разкрият, но тази много ми въздейства и исках да я изпея. От останалите много харесвам Caruso”, признава Християна, която впечатли всички с вокалните си възможности.

Големият финал на "Маскираният певец" (ГАЛЕРИЯ)

„Много добре се чувствах в костюма на Хищницата. Трудността идваше от това, че нямах никаква видимост. Имаше няколко ситуации, в които почти паднах, но иначе се чувствах много свободна с костюма – имах свободата да правя, каквото си поискам”, тези рискове, които е поемала превърна Хищницата в най-освободения образ във втория сезон на шоуто.

 „Маскираният певец” беше страхотно преживяване. Наистина уникално, защото тук не става въпрос само да излезеш и да изпееш нещо, а да изградиш един образ, с който да хем да заблудиш всички, хем да спечелиш хората. Много благодаря на целия екип за тази възможност, за поканата и за всичко, което са направили за мен”, допълни Християна.

Как е започнала да преподава пеене и с какво се занимава по време на пандемията – гледайте във видеото от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.