Актрисата разказа в „На кафе” дали промененият външен вид на д-р Грънчарова има връзка с вътрешния й свят

В новия сезон на „Откраднат живот” д-р Поли Грънчарова ще изглежда по различен начин. „Кога една жена си сменя прическата и кога прибягва до различни цветове в гардероба си? Когато нещо й се случва в главата, а може би и в сърцето. Нещо ново се случва с Грънчарова и аз много се радвам за героинята си, защото тя има шанса да усети пеперуди в стомаха”, загатва чаровната актриса.

„Вкусът на историите“: Гергана Стоянова - „Tрябва да умеем да прощаваме!"

Относно успехите в живота Гергана Стоянова е категорична, че по презумпция на успелите хора се завижда. Подобно е отношението към добрите хора – те трябва да бъдат подложени на проверка. Тя силно вярва, че всеки човек носи доброто в себе си и по този начин подхожда към всички, но за да си спести разочарования общува само с най-близките си приятели и роднини.

„Най-неизпълнимото желание, което имам и знам, че никога няма да се случи е това: Ако нямате какво да правите с времето си – дайте го на мен!”, казва тя.

Какви обещания е дала пред себе си и пред близките си в началото на Новата година – гледайте във видеото от „На кафе”.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY