Актьорът разказа в „На кафе” за емоциите, които се задават за героя му в единадесети сезон на медицинския сериал

Драматични обрати, сложни казуси и нови герои очакват зрителите в предстоящия нов сезон на обичаната медицинска драма „Откраднат живот”. В болница „Св. Анастасия” екипът на „На кафе” се срещна с един от героите, които от самото начало на историята вълнува всички пред екраните.

„Новият сезон на „Откраднат живот” има своите нови драматични истории. Случват се важни събития с някои от основните герои. В случая не става дума само за развитието на пандемията – не можем да избягаме от реалната ситуация, в която живеем. Ще има проблеми и с това, но много нови обстоятелства ще вълнуват героите”, разкрива актьорът и сценарист.

Гергана Стоянова: За героинята ми в „Откраднат живот” предстоят нови емоции

„Моят герои какво ли не преживя, но и за него ще настъпи момент, в който ще преосмисли живота си. Оставането му сам ще помогне за това”, казва Марков.

Според актьора в моментите на самота човек повече се обръща към себе си. В ежедневието си всички хора са потопени в бързане и ангажименти, докато когато останат сами те намират отново себе си.

Въпреки любовта си към пътуванията Емил Марков има места, на които не би отишъл. Защо Чернобил е едно от тях и какво до кара да се чувства „в свои води”, когато е на път – гледайте във видеото от „На кафе”.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY