Най-новата продукция на NOVA е категоричният избор на телевизионната аудитория в неделната вечер. Силeн старт и за третия сезон на All Inclusive

С безкомпромисно начало „Забраненото шоу на Рачков“ превзе телевизионния ефир в неделя вечерта. 2,54 милиона зрители са гледали поне малка част от най-новата продукция на NOVA. Сред зрителите в активна възраст (18-49 г.)  премиерният епизод на комедийното шоу е абсолютен лидер с аудиторен дял от 38,2%. Постигнатият резултат е с 25% повече от резултата на втората телевизия в класацията.

Предаването предизвика сериозен интерес в онлайн платформите на NOVA – отчетените гледания само в първата вечер са близо 40 000. „Забраненото шоу на Рачков“ привлече над 40 000 последователи и във Facebook страницата и Instagram профила си в неделната вечер. Двата канала в социалните мрежи се превърнаха в активна среда за разговор между почитателите на телевизионното шоу.

През изминалата седмица NOVA отчете и още един успешен старт – в петък се завърна познатият и обичан от зрителите сериал All Inclusive с трети сезон. Първият епизод е регистрирал аудиторен дял от над 34%, което е почти два пъти повече спрямо втората телевизия в класацията.

„Забраненото шоу на Рачков“ и „All Inclusive“ затвърждават забележителните резултати, с които водещата телевизия в България стартира пролетния си сезон.