Как да открием истинската любов? Отговор на този въпрос търсят филмовите заглавия в неделния следобед по NOVA

Вълнуващата програма започва със звездата от поредиците „Дързост и красота” и „В опасна близост” Дженифър Финигън и популярния актьор от хитовите сериали „Момчетата от Медисън Авеню” и “Отчаяни съпруги” Сам Пейдж, които ще открият любовта с помощта на своите домашни любимци.

В романтичната комедия „Невинна разходка” от 12.30 ч. двамата влизат в ролята на адвокати в конкурентни отношения, но всичко се променя, когато разбират, че кучетата им са влюбени едно в друго. Не след дълго се оказва, че може би между тях също прехвърчат любовни искри.

По-късно от 14.15 ч. следва премиерата на комедийната лента „Сватбен марш: Нещо старо, нещо ново“, разказващ за романтичната страноприемница на Мик и Оливия – превърнала се в популярен сватбен комплекс. Двойката отпътува на дълго жадувана почивка, но е принудена да я прекрати, след като булката на предстоящата сватба в курорта им пристига по-рано от предвиденото и непрекъснато настоява за всевъзможни промени. На всичкото отгоре дъщерята на Оливия и приятелят ѝ се появяват неочаквано на гости и обявяват, че ще се женят.

Не пропускайте „Невинна разходка” от 12.30 ч. и „Сватбен марш: Нещо старо, нещо ново“ от 14.15 ч. по NOVA.

Редактор: Боряна Димитрова