Със специална изненада шоуто успя да сдобри Филип Киркоров и дует "Ритон"

Второто издание на „Забраненото шоу на Рачков“ отново донесе усмивка на зрителите на NOVA в неделната вечер от 20:00 до 22:30 ч. Темата на предаването беше „Семейно положение“ и събра всички гледни точки с типичното чувство за хумор, различни скечове и звездни гости, които се впуснаха в неочаквани предизвикателства. Димитър Рачков поднесе вълнуващи и смешни изненади на всички звезди, а на сцената на предаването три двойки приеха предложението на водещия, като сключиха фиктивен брак в ефир.

СНИМКИ ОТ "ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ" ВИЖТЕ ТУК (ГАЛЕРИЯ)

Едно от най-известните зведни семейства в България – дует „Ритон“, се появи на сцената, за да покаже на зрителите какво е да си в щастлив брак повече от 40 години. След като водещият ги подложи на кръстосан разпит за семейния живот, те получиха и една специална изненада – самият Филип Киркоров се включи на живо в шоуто, за да поздрави българските естрадни икони. Оказа се, че в продължение на четири години те са били скарани и не са се чували, но ефира на „Забраненото шоу на Рачков“ събра приятелството им отново. „Наистина не бяхме говорили от повече от четири години. Благодаря на това шоу и екипа му, че се свърза с мен, за да мога да ви чуя и да се сдобрим.“, развълнувано сподели Филип Киркоров в пряката връзка от Москва.

„Забраненото шоу на Рачков“ предизвика интереса на над 2,5 милиона зрители

Благой Георгиев и Златка Райкова също станаха част от „Забраненото шоу на Рачков“. Двойката беше предизвикана да познае различни заглавия от жълтата преса, които бяха закодирани с емотикони и задачата се оказа нелека, но много забавна. В края на гостуването Златка подари на публиката и зрителите изпълнение на песента „Истина“ на Милена, а беквокали бяха Рачков и Благой.

"ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ" - ЧАСТ I (ВИДЕО)

В музикална фиеста се впусна Софи Маринова, която също бе специален гост на Димитър Рачков. Той успя да накара любимата певица да експериментира като пя на английски, а в следващото музикално предизвикателство се включи и самият водещи. За десерт певицата направи музикален дует с рапъра Тото на неговия хит „Циганска сватба“. Зрителите се насладиха и на изпълненията на Любо Киров, който постави романтичен край на предаването с най-известните си любовни песни, които изпя в чест на трите „бракосъчетания“.

Актрисата Албена Михова отново показа завидния си комедиен талант като бе партньор на водещия в два скеча. На сцената във второто издание феновете на „Забраненото шоу на Рачков“ видяха култовия Тодор Славков и се насладиха на танцовите изпълнения на Метин Енимехмедов и Адриана Димитрова. И публиката отново беше пълна със звездни гости – Мария Гроздева, Валери Григоров, Лоренцо и Миглена Ангелова.

"ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ" - ЧАСТ II (ВИДЕО)

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ и следващата неделя от 20:00 ч.по NOVA, когато темата ще бъде „София срещу провинцията“, а гости ще бъдат Соломон Паси, Ники Кънчев, Васил Найденов и много други!       

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox и в NOVA PLAY.