В следващите епизоди на двата сериала за баща и син предстоят интересни лични моменти

„Докато снимахме в Банско, София ми липсваше. Забавлявах се много по време на снимките, правих много бели. В началото имах много сцени с Ненчо Балабанов, а после и с другите актьори“, споделя Симеон.

„Ще открехнем завесата, че тази вечер започва една по-лична история за Денис, свързана с момиче“, допълва баща му.

Щуро състезание по танци преобръща отношенията в “All Inclusive”

„Много харесвам персонажа си в „Братя“. Той е много близо до мен като човек – строг, но справедлив и принципен. Това, което мога да издам, е, че от следващата седмица героят ми ще бъде показан и в по-личен план. До момента той е представен най-вече с взаимоотношенията си с Калин (Стойо Мирков), докато разследват полицейските случаи. Но от другата седмица започва една по-интимна линия, свързана със семейството на Черкезов, ще има и любовни сцени. Ще бъде много интересно. Сценарият на „Братя“ е написан много професионално. Както в „All Inclusive”, така и в „Братя“, продуцентът Краси Ванков е избрал страхотен екип. Много мотивиран. Може да звучи нескромно, но кастът и в двата сериала е много готин“, разказва Дани.

Ива и Калин от „Братя“ - между прошката и възмездието

„Любо е много добър човек и много ми харесва как играе. А Ненчо е голям комедиант и постоянно говореше на испански“, споделя Симеон.

„Мони направи много роли – между 8 и 12-годишна възраст има две главни роли в комедийни сериали и една в „Писма от Антарктида“, която е изключително трудна. Аз не мога да се похваля с такава, а вече 25 години съм актьор. Синът ми е по-интровертен от мен, много събран. На пръв поглед изглежда експанзивен, но всъщност не е такъв. Аз съм по-активен, но чисто актьорски той има талант, който е дар Божи. Не носи в себе си суетата, за да се самозабрави“, разказва Дани Ангелов.

За училищните неволи, за спорта и още много любопитни истории от живота им, гледайте във видеото.

Следете всичко за „All Inclusive“ на сайта на NOVA и във Facebook страницата и на Instagram профила на сериала.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.