Актрисата се превъплъщава майсторски в ролята на мистериозната хърватка Нера Павлович

Броени часове преди да отпътува за родината си, красивата актриса даде ексклузивно интервю за „Събуди се“ и разказа за преживяванията си на снимачната площадка на най-новия криминален сериал по NOVA.

„Бях привилегирована да работя с невероятен екип, с чудесни актьори, продуценти и режисьори. Беше страхотно преживяване. Получих поканата за участие в български телевизионен сериал през лятото и бях много развълнувана да дойда тук. Винаги е предизвикателство да работиш в друга държава. Бързо се сработих с екипа и всички много ми помагаха. Някои от актьорите познавах от преди, например Ана Пападопулу, която съм гледала във филма „Писмо до Америка“, разкрива чаровната хърватска актриса.

„Отдел Издирване“: Коварни истини излизат наяве

За ролята й в „Отдел Издирване“

„Ролята ми в сериала е комплексна, защото се променя доста. В първата част съм една, а след това се превръщам в различен човек. Беше вълнуващо. Всяка роля, която играеш, е част от теб и винаги е интересно да видиш как конкретна роля бива представена от различни актьори.”

За театралните роли, красотата и образа на фаталната жена 

„В Хърватия рядко получаваме покани за роли в киното, така че съм имала възможността да работя повече в театъра."

Шокираща истина за дъщерята на Петкови излиза наяве в „Отдел Издирване“

„Пазя личното си пространство. Не съм интроверт. Обичам стандартните неща, тренирам йога, обичам да се разхождам сред природата“, споделя тя.

Актрисата споделя, че не се счита за фатална жена и не обича да бъде поставяна в рамка. „Красотата е относителна. Тя е нещо цялостно – талант, поведение, начинът, по който правиш нещата. Красотата във физическата й форма не значи нищо поне за мен. Не харесвам предразсъдъците, защото могат да ти попречат да дадеш шанс на някого. А тези шансове са важни, защото така се усъвършенстваш и разтваряш хоризонтите си.“

Какво е любовта за Ива Михалич, на какво е готова за човека до себе си, за успеха и популярността, гледайте във видеото.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.