Певецът разказа в „Здравей, България” как се чувства, след като снощи влезе в един от най-скандалните образи на AZIS

В понеделник вече Рафи Бохосян излезе на сцената на „Като две капки вода”-All Stars като AZIS, за да представи песента „Сен Тропе”. Перфектната работа на гримьори и стилисти, както и подкрепата на оригинала, му помогнаха да смае всички с визуалната и гласовата си прилика. Превъплъщението му предизвика реакция у Фънки и AZIS. „Когато си на сцена се раздаваш максимално. Аз не мога да се оценявам, защото не мога да се видя отстрани”, казва певецът.

AZIS с рок изпълнение и първа победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Най-ценният съвет, който Рафи е получил от AZIS e „Рафи трябва да пееш като странджански народен изпълнител”. Тази насока помогнала на изпълнителя да докара звученето на краля на фолка.

По време на изолацията, в която беше Рафи беше, той пя от своя балкон. Певецът признава, че екипът не е бил подготвен за такъв сценарий, тъй като новината, че е контактно лице е дошла два дни преди живото предаване. Въпреки това чрез уменията, които той има и с помощ от страна на професионалистите в предаването – изпълнителят успя да смае всички с изпълненията си на Андреа Бочели и Сборна формация с парчето „Страхотен ден”.

Фики Стораро и неговите превъплъщения

Рафи е част и от бенда на „Шоуто на Рачков”. Той разказва, че там работи с бенд от страхотни музиканти, с които веднага са се сработили. Как му се отразява работата в две от най-успешните шоута на NOVA:  „Държат ме постоянно да бъда нащрек за музика. Това ми се отрази много ободряващо. Работата ме зарежда”, признава той.

Следващият лайф на „Като две капки вода” – All Stars всички изпълнители ще пеят български дуети. Рафи ще трябва да направи всичко възможно, за да влезе в образа на Слави Трифонов. С подкрепата на Годжи той ще представи песента „Жива рана”.

„Има образ, който не искам да ми се пада и това е Лили Иванова. Аз я уважавам безкрайно много и според мен има едни образи, които не трябва да пипаме”, казва певецът.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Като две капки вода“ за актуални новини. Епизоди от предишни сезони на предаването можете да откриете в "Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY.