Гласовитият певец сподели как се чувства като победител в шестия лайф на шоуто за имитации пред „На кафе”

В понеделник вечер AZIS излезе на сцената на „Като две капки вода” – All Stars  като вокалистът на група „Фактор” – Оги Цолов, за да представи едно от вечните български парчета „Приятели”. Той спечели най-много точки след гласуването на жури, публика и ментори, а това го превърна в победител.

AZIS с рок изпълнение и първа победа в „Като две капки вода“ – сезон 9 All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Не си вярвах и все още не си вярвам, защото аз наистина смятам, че моите колеги са по-добри от мен. Не знам какво стана тази вечер, но когато видях Оги Цолов – оригинала на моя образ, така се стегнах, така се уплаших – бях като дете, което няма търпение да си изпее фразите, за да си седне. Аз не съм добър имитатор. Изглежда съм добър в моя си коловоз и релси – вярвах, че е така до тази вечер. Оказа се, че ако ми се падне песен, която харесвам ще го направя, защото това е един уникален формат, който те предизвиква да смажеш себе си, да смачкаш всичко, което си притежавал досега и да покажеш нещо ново, да направиш образи на хора, които може дори да не харесваш”, споделя емоционално изпълнителят.

Фики Стораро и неговите превъплъщения

И допълва с усмивка: „Този сезон се оказва, че последните могат да станат първи.”

Не пропускайте да видите и следващото му превъплъщение в понеделник от 20:00 ч. в „Като две капки вода” – All Stars по NOVA.