Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма по NOVA

Сенките от миналото и подозренията в настоящето заплитат още повече сложните взаимоотношенията между героите и водят до нови разкрития в епизодите на “Братя” тази седмица. С помощта на украинските си колеги, инспектор Жана Илиева стига до ключова информация по случая “Донков”. Така отдел “Убийства” събира все повече важни детайли за личността на мистериозния чистач в спортната зала, за който се предполага, че е замесен в изчезването на Борис.

Калин и Жана пред смразяваща гледка в “Братя”

Калин е твърдо решен да използва всички възможности за нареждане на пъзела от улики, докато следите са още горещи. Той се среща и с Лора, защото подозира, че тя знае повече отколкото е склонна да разкаже. Опитвайки да я провокира, за да изкопчи информация, Калин поражда у нея страховити съмнения. Лора държи на всяка цена да разбере истината за мистериозното изчезване на своя съпруг и нейното силно желание я подтиква към рискови ходове, които ще предизвикат рязък обрат в действието. До какво шокиращо разкритие ще я доведе търсенето на отговори?

Денис с нов бизнес в „Братя“

Дълго пазена тайна ще открие и Ани, служителката във Фондацията за закрила на жени, претърпели домашно насилие. Уплашена за нестабилното състояние на Снежа, тя се опитва да й помогне поне с нейните задължения в офиса. Ани обаче не може да разбере причината за необяснимите й отсъствия от работа и често променящи се състояния на духа. Притеснената служителка се натъква на скрита от нея тайна, която ще промени взаимоотношенията й с околните и ще отключи неподозирани страхове.   

Мистериозно развитие и фатални признания в „Братя“   

Появата на Юлия в живота на Денис го изпълва с мрачни предчувствия и тиха ярост. Той не е очаквал да я види и е поразен от появата й в неговия офис. Коя всъщност е мистериозната чужденка, какво търси в България и защо предизвиква такива крайни емоции у бизнесмена, гледайте в новите епизоди на „Братя“.

Не пропускайте криминалната драма от вторник до четвъртък, от 22:30 ч., в ефира на NOVA. 

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.