Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Шефът на отдел “Убийства” е в ступор, когато вижда на записите от охранителните камери, че точно инспектор Йосифов е човекът, имал пряк достъп до вещите на Борис Донков, малко преди той да изчезне. Черкезов внимателно наблюдава шокираната реакция на Калин, когато самият той преглежда записа. Дали най-добрият приятел на Борис е участвал в неговото евентуално покушение и какво ще предприеме началникът му във връзка с нарастващите подозрения?

Юлия с план за отмъщение в „Братя“

Драго се чувства притиснат до стената по време на вечерята с новата приятелка на Лора. Бизнесменът с ужас посреща Юлия и усеща капана, в който е поставен. Той не може да прецени, дали бившата му любовница ще стигне до крайност на срещата. Как ще се развият събитията за Драго, какви са плановете на опасната наследница на Опланчик и ще има ли изненадващи последствия от тях?

Ива и Калин от „Братя“ - между прошката и възмездието

Изпратен от майка си в ресторанта, да вземе фактури за партито, което подготвят, Симо надушва измамните схеми на управителя Михов. Дали Ива ще приеме насериозно предупреждението му, че в заведението се перат пари и трябва спешно да сменят локацията за тържеството или ще предпочете да си затвори очите за нередностите, за да не провали и следващото си събитие?

Стела Ганчева: В „Братя” предстоят интересни обрати

Измъчвана от непреодолимо чувство за вина, Снежа моли Калин за откровен разговор. Отчаяната майка търси отговори на въпросите, които я преследват. Тя иска да разбере истината – дали единият й син има участие в мистериозното изчезване на другия. Каква ще е реакцията на инспектора, виждайки майката на Борис толкова срината, ще има ли доблестта да й подаде ръка, или ще я осъди за нейните грешки?

Гледайте тази вечер от 22:30 ч. в новия епизод на "Братя" по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.