Какво общо хоби свързва актьорите и как ще се справят с предизвикателствата, които ще им отправи Гала, гледайте във видеото

Неразделни приятели в живота, покрай пандемията актьорите решават, че имат нужда да уплътнят времето си и са достатъчно сръчни, за да отворят своя работилница и да реставрират използвани бурета, превръщайки ги в интересни мебели.

„Първоначално си мислехме, че е лесна работа, но се оказа голяма занимавка, защото едно с едно буре няма еднакво. Ние не сме дърводелци, а любители и не продаваме нещата, които правим“, разказва Пламен Димов.

Ана Пападопулу: Една от детските ми мечти беше да стана полицай

„Чувствам се огромен късметлия за възможността да играя в „Отдел Издирване“. Достави ми огромно удоволствие. Харесва ми това, което виждам. Смятам, че е много добре написан и че има накъде да се развиваме. Зрителите също го харесват. Има и много добри отзиви в социалните мрежи“, споделя Пламен Димов.

Почитателите на Пламен Димов могат да го гледат утре в Народен театър „Иван Вазов“ в премиерната постановка „Двубой“ на Мариус Куркински.

Елена Телбис: Радвам се, че попаднах в „Отдел Издирване”

Майсторското превъплъщение на Мартин Димитров в образа на дясната ръка на бизнесмена Денис Топал - Радо Андреев, може да бъде проследено в епизодите на хитовия криминален сериал „Братя“ от вторник до четвъртък от 22.30 ч. пo NOVA.

Зрителите ще могат да гледат Мартин Димитров и в Театър „София“ в постановката „Госпожа Министершата“, в която главната роля е поверена на актрисата Лилия Маравиля, а в неделя и в българската пиеса от Дора Стоянова – „Покана за вечеря“. 

Още много забавни истории от живота на двамата приятели, гледайте във видеото на „На кафе“.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.