Актрисата разказа в „Стартер” по БГ Радио как е научила за идеята за сериала и как се е сработила с екипа

Полицейският усет на инспектор Магдалена Парушева рядко я подвежда. Тя е уверена в това, което прави. Как е започнало пътуването на актрисата Елена Телбис към този персонаж – тя си спомня, че преди повече от година главният сценарист Александър Чобанов й е споделил за идеята за създаването на криминален сериал. „Дори като идея звучеше много хубаво, но аз някак подходих с недоверие и не очаквах да се осъществи. Зарадвах се, когато получих предложение за моята роля, а впоследствие разбрах, че всъщност Чобанов през цялото време е писал точно за този актьорски състав, който пресъздаде всеки един от персонажите”, каза тя в „Стартер” по БГ Радио.

„Вкусът на историите“: Елена Телбис – в близък план

Елена споделя, че много се радва, че е попаднала точно в този екип с колеги, които са й близки – с Пламен Димов дори са от едно училище и се познават от деца. Тези отношения много са им помогнали да се напаснат в процеса на работа, който е бил на бързи обороти.

Елена Телбис – за приликите с героинята ѝ в „Отдел Издирване“

Актрисата се радва и на успехи като драматург след създаването на първата й пиеса „Боклук” и последвалата номинация за наградите „Икар”.

Ще имат ли успех тази вечер тя и колегите й в търсенето на Камен Петков и до какви истини ще достигнат – гледайте от 22:00 ч. в новия епизод на „Отдел Издирване” по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.