Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма по NOVA

Непростими предателства и още мистериозни разкрития очакват зрителите в следващите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Напълно отчаян от житейските удари, които му се стовариха напоследък, инспектор Йосифов забелязва, че целият стрес води до грешки от негова страна. С типичната си аналитичност той започва да се съмнява дори и в своите собствени действия. Оказва се, че не е единствен. Черкезов го следи изкъсо и проверява професионалните му стъпки и решения. Калин е наясно със загубата на доверие, която сам е провокирал, но не знае как да се измъкне от заплетената ситуация. Инспекторът е подложен на детектор на лъжата и е силно притеснен за изхода от него. Какво ще покаже полиграфът и как ще рефлектират резултатите от него върху по-нататъшното разследване по случая „Донков“?

Калин ли е предателят на Борис в „Братя“?

Готова на всичко, за да раздели Лора и Драго, Юлия Опланчик търси съюзници, които биха могли да й помогнат за нейния хитър план. Разглезената милионерска дъщеря започва да шпионира майката на любимия си. Тя опитва на всяка цена да се запознае със Снежа и да я спечели някак на своя страна. Дали ще успее да се добере до нея и какво е планирала, за да я въвлече в своята опасна игра?

Юлия с план за отмъщение в „Братя“

Провокирана от изразените подозрения на Драго, Лора наблюдава Юлия все по-внимателно, за да провери версията му, че у красавицата има нещо съмнително. Лора неколкократно подлага новата си приятелка на тест и се надява по този начин да разбере дали момичето крие нещо от нея. Как ще се справи Юлия с проверката и какви изводи ще си направи Лора?

Стела Ганчева: В „Братя” предстоят интересни обрати

Черкезов все по-често посещава агенцията на Ива заради организацията на партито по случай рождения му ден. Те откриват, че имат общи интереси и дори им е много забавно заедно. Какви са истинските намерения на полицая, какъв неочакван подарък ще й направи и как Ива ще приеме неговата изненада?

Не пропускайте криминалната драма от вторник до четвъртък, от 22:30 ч., в ефира на NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.