Лекарите в „Св. Анастасия“ ще потърсят баланс между емоциите и на професията

Рокади в болница „Св. Анастасия“ ще предизвикат напрежение между екипа и поредица от нови ситуации в „Откраднат живот: Финалът“. Доктор Огнянова ще получи предложение да се оттегли в болничен, предвид състоянието си. Новината ще предизвика съмнения в нея, а сред заподозрените ще попаднат различни колеги. В болницата ще пристигне пациентка в тежко състояние, която ще отвори темата за взаимоотношенията в семейството. Личният елемент ще се превърне в екшън на живот или смърт, който ще повлече и странични участници. Дали насилието е довело младата жена в отделението или причината да се чувства жертва е друга, зрителите  ще научат тази вечер от 20:00ч. по NOVA.

Владо Пенев: Марта Вачкова попадна в „Откраднат живот“ заради мен

В „Св. Анастасия“ ще се настани нов противник, скрит зад познато лице. Една от фигурите, които до момента бяха подкрепа на лекарите, ще сключи сделка с Фотев, която ще изпрати новото протеже от другата страна на барикадата. Случай с възрастна пациентка ще разтърси емоционално доктор Димова. Малко по-късно баща й ще разкрие повече за лекарската й практика и причините, довели я в тази болница. С разкрития ще продължи и доктор Романова, която ще повдигне завесата на личния си живот.

Трудна ситуация и нова възможност за финансиране в "Откраднат живот: Финалът"

Врабчев и Ради ще продължат да се сближават, разговаряйки за отношенията между бащи и синове. Път към сърцето на другия ще потърси и сестра Райкова, която ще предложи сладко изкушение на доктор Хаджихристев. Седмицата ще завърши с една нетрадиционна и изнендващата сватба, която ще зарадва зрителите.

Поредна криза в „Св. Анастасия“

Кой се опитва да вземе решение вместо доктор Огнянова? Има ли в болницата нова доминираща фигура? Коя ще бъде двойката, която ще каже спонтанно „да“? – предстои да научите в „Откраднат живот: Финалът“ тази седмица от вторник до четвъртък по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY