Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Днес предстои ново предизвикателство, което ще даде шанс на последните шест двойки да се доближат до големия финал на „Един за друг“ по NOVA. В предишния епизод дамите трябваше да обзаведат мечтания хол, а мъжете да минат по стъпките им и да го пресъздадат. Макар и привидно приятна задача, повечето от тях се затрудниха с нея. Дени и Дани се разминаха сериозно в своя избор, а Милена и Иван-Асен, които обикновено виждаме в завиден синхрон, този път не се справиха и отидоха на дъното на класацията. На първо място, с най-голяма печалба в сметката си, са Полина и Мохамед.

Мъже търсят идеалната среда за жените си в „Един за друг“

В новото щуро изпитание дамите ще се отправят на незабравима разходка по най-късия и опасен подиум. Под формата на въпроси с 4 възможни отговора те ще трябва да докажат, че познават много добре мъжкия бит и душевност. При повече от две грешки губят направения залог от половинката и „печелят” престой от 1 минута в един от петте отвори на подиума. А за да е още по-стресиращо, те няма да имат никаква представа какво ги очаква долу. Някои от съществата мърдат, други парят, а трети може и да хапят. Откажат ли се от въпрос, отново губят залога.

Здравка и Мирослав напускат романтичното риалити „Един за друг“

Доколко жените познават мъжкия свят? Ще превъзмогнат ли най-големия си страх в името на любимия? И коя ще е първата номинирана двойка тази седмица?

Не пропускайте да видите в новия епизод на „Един за друг“ днес от 21.00 ч. по NOVA

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.