Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Информацията, че е засечено движение по сметката на безследно изчезналия Борис Донков, поставя в шах отдел “Убийства”. Някой е теглил пари със собствената му карта, от неговата лична сметка. Лора е първата заподозряна от Калин, защото инспекторът предполага, че тя има пряк достъп до авоарите на съпруга си. Следователите веднага правят оглед на място около банката и изискват записите от охранителните камери, позиционирани до самия банкомат, от който е извършено тегленето. Кого ще видят в материалите и дали това ще им помогне най-накрая да тръгнат по вярната следа в разследването?

Лора получава злокобен знак в „Братя“

Йосифов не изпуска от очи и бившия си колега от ГДБОП – Павлов. Той, обаче или няма нищо общо с изчезването на Борис, или се прикрива доста добре. Но Калин е готов на всичко, за да стигне до истината и измисля хитър план, за да притисне колегата по брутален начин. Ще успее ли да го вкара в капан и да изкопчи от него поне малко информация по случая “Донков”, или само ще си изгуби времето с Павлов, докато предателят на най-добрия му приятел се крие съвсем другаде?

Смъртоносен капан за Денис в „Братя“

В капан е и Симеон. Попаднал в схемите на местния дилър – Кривия, той затъва все повече, опитвайки да се откачи от играта, в която са го забъркали против неговата воля. Неопитното момче иска само да се справи с проблема, без да ангажира никого, но дали има силите за това? Смазан и от внезапната раздяла с Нора, Симо безуспешно търси причината за края на връзката им, с надеждата, че нещо може да се промени. Но единствената, която го разбира и най-искрено му съчувства, е Вики. Тя много добре знае истинския мотив за раздялата, но дали ще й даде сърце да го сподели и има ли начин да помогне на приятеля си, без да го наранява?

Не пропускайте да видите тази вечер от 22:30 ч. в новия епизод на "Братя" по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.