Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма по NOVA

Тежки житейски кризи и предизвикателства, мистериозни нови следи и горещи разкрития очакват зрителите на криминалната поредица „Братя“ тази седмица по NOVA. Отдел “Убийства” има важна следа, свързана със смъртта на Фьодор Опланчик. Инспектор Жана Илиева стига до ценна информация за собственика на оръжието, с което е застрелян украинският наркобос. Йосифов тръгва по стъпките на Паяка – последният законен притежател на пистолета, но дали ще успее да го открие и защо държи останалите си колеги настрана от сведенията, с които се сдобива? 

Разпит с фатални последствия в “Братя”

Симо тайно се прибира вкъщи с очакването, че няма никой в жилището по това време. Изненадващо обаче у дома се връща Калин, който реагира със смесени чувства, когато вижда сина си. И двамата са натрупали взаимно разочарование и трудно преглъщат несправедливостта, но ще намерят ли все пак път един към друг или прошката е вече невъзможна? 

Велин е много притеснен, когато разбира от Ани, че Снежа внезапно е изчезнала по време на партито, което сама е организирала във фондацията. Тя не отговаря на обаждания и не се появява за уговорени ангажименти. Двамата разбират, че е забравила телефона си в офиса. В опит да я намери, Велин набира последния номер, с когото е разговаряла. Ще успее ли да разбере тайната на Снежа или отново ще си направи грешни изводи?

Разкриват кой е предателят на Борис в „Братя“

След безкомпромисния разпит в полицията и прекия сблъсък с личните истории на жертвите на Денис Топал, Лора е в много тежко състояние. Бруталната истина за разбитите човешки животи и вербалната жестокост на Калин психически я сриват. Бременната жена, получила контракции още по време на разпита, не може да овладее стреса и болката от чутото и видяното. Приета по спешност в болницата, лекарите се опитват да помогнат, но положението се влошава и опасността заплашва да премине във фатална развръзка. Каква е съдбата на Лора оттук нататък, ще стане ясно в следващите епизоди на „Братя“ по NOVA.

Не пропускайте криминалната драма от вторник до четвъртък, от 22:30 ч., в ефира на NOVA. 

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“.