Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

След драматичната загуба на бебето, Лора изпада в тежък психологически срив. Всичките й надежди за втори шанс в живота и нейната вяра, че може да започне на чисто, са разбити на пух и прах. Болката в душата й е много по-трудно преодолима дори от физическата болка, която изпитва, излизайки от болницата. Думите на Калин от последния разпит са се забили като пирони в нейното съзнание и тя не спира да мисли за жертвите на Денис Топал и ужаса, който той е причинил на толкова семейства. Отчаянието я потапя в една безкрайна скръб, срещу която нейният любим безуспешно се бори. Самият Драго също трудно се справя с мъката от загубата на детето и търси начин да се изправи след жестокия житейски удар. Ще намери ли сили в себе си и ще открие ли отново път към Лора?

Разпит с фатални последствия в “Братя”

Жана предоставя на Калин разпечатките от телефонните разговори на Фьодор Опланчик, от които става ясно, че мафиотът е водил няколко разговора с български абонат, дори в деня на смъртта си. Йосифов усеща, че е съвсем близо до нова следа и трескаво се заема да издири притежателя на съответния телефонен номер. Кой е мистериозният човек, с когото украинският бос е общувал, малко преди да бъде убит и имат ли обажданията нещо общо с извършеното престъпление?

Разкриват кой е предателят на Борис в „Братя“

Заплахите на местния наркодилър Кривия сериозно стресират Симеон, който изпитва огромни затруднения да изпълни поръчението му. Момчето усеща, че затъва с всеки изминал ден в схемите с продажбата на тревата, но не знае как да излезе от този капан. Той има нужда от спешна подкрепа, но гордостта не му позволява да се извини на баща си и да поиска помощ от полицая. Кой ще се опита да му помогне и дали има начин Симо да се отърве навреме от престъпниците?

Гледайте в новия епизод на криминалната драма "Братя" по тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.