Проф. Кантарджиев, д-р Ненков, Коцето Калки и актьори от „Откраднат живот“ станаха част от десетото издание на предаването

Една от темите, която винаги е вълнувала обществото и е особено актуална в последната година и половина, бе представена през призмата на забавлението в „Забраненото шоу на Рачков“. „Здравеопазването“ бе в центъра на десетото издание на предаването и със сигурност излекува лошото настроение на зрителите на NOVA с много смях, интересни гости, весели скечове, култови превъплъщения и музикални изненади.  

ГАЛЕРИЯ "ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ" - ЕПИЗОД 10

Специален гост на Димитър Рачков бе проф. Кантарджиев, който подходи на въпросите на водещия с типичното си чувство за хумор, но без да губи сериозното си отношение към темата. Проф. Кантарджиев разкри на зрителите най-куризоните твърдения, които е чувал за коронавируса, като най-вече това, че вирусът не съществува, защото все още не е хванат в ръце лично от него. Лекарят не пропусна да поздрави всички пред телевизионния екран и с любимия си виц за COVID-19. Бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков и екстравагантният певец и зъболекар Коцето Калки същото се присъединиха към неделното забавление в шоуто. Двамата се включиха в различни предизвикателства, отправени от Рачков, а гостуванията им завършиха с емоционални музикални изпълнения.

 

 

Рачков скочи за нов световен рекорд пред погледа на великата Стефка Костадинова

Любимите актьори от „Откраднат живот“ влязоха в студиото на „Забраненото шоу на Рачков“ броени дни преди финала на любимия медицински сериал, Диана Димитрова, Александра Сърчаджиева, Гергана Стоянова, Моню Монев и Филип Буков изпълниха весели задачи, свързани с лекарските си роли в сериала. Зрителите видяха Моню Монев да пее на арменски, а Рачков стана лекар в „новия сериал“ – „Смахнат живот“. 

Преди края на шоуто Рафи влезе в образа на Мика Зайкова, която откри 45-ото Народно събрание, а на самия финал Дара Екимова поздрави публиката и зрителите на шоуто с изпълнение на песента „Мой свят“.

Поли Генова и Рафи за вдъхновението на сцената на „Като две капки вода” – All Stars

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ следващата неделя, 23 май от 20:00 ч. по NOVA, когато темата ще бъде „Образование“, а гости ще бъдат деканът на Юридическия факултет на Софийския университет проф. Даниел Вълчев, актрисата Аня Пенчева, музикантът Димитър Ковачев - Фънки, поп изпълнителят Миро и неговият колега от поп фолк жанра - Константин.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox и в NOVA PLAY.