В състезанието продължават три двойки – гледайте тази вечер от 21.00 ч.

Яница и Момчил са поредната двойка, която отпада от романтичния риалити формат „Един за друг“. Двамата участници успяха да покорят първите две стихии, но напрежението по време на играта ги забави и те завършиха последни. Надпреварата за първото място продължават Тяна и Иво, Полина и Мохамед и Тина и Станимир.

Серия от изпитания определя победителите във втория сезон на „Един за друг“

„Въпреки че си тръгваме точно преди финала, се чувстваме щастливи. Може би трябва да ни е по-неприятно, отколкото ни е, но някак ние се насладихме на всеки един момент. Вътре във вилата на любовта имаше караници, сдобряване, много смях и приятелства. Всички тези изживени моменти ни карат наистина да се чувстваме победители. Излизаме с гордо вдигната глава и един за друг“, сподели отпадналият участник Момчил.

„Най-големият урок, който научих от тук, е това да се държим винаги заедно. В колкото и напрегната ситуация да попаднем, трябва да направя крачка назад или просто да отстъпя за секунда, за да се успокоя и помисля. Научих се на търпение, научих се на това да бъда по-смирена и да контролирам повече своите емоции“, допълни половинката му Яница.

На метри от финала Денислава и Даниел напуснаха „Един за друг“

Предстоят нови две изпитания преди битката за голямата награда. Тази вечер участниците отново ще трябва да се докажат като истински пазители на любовта и укротители на стихиите. Вече покориха две от тях и това им осигури място във финалната тройка. Първите две двойки, справили се най-добре с предизвикателствата, ще се борят утре вечер за първото място в сезон две на „Един за друг“.

Какво очаква участниците, ще надскочат ли себе си и кои двама влюбени ще си тръгнат тази вечер от предаването, не пропускайте да видите от 21.00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.