Продуцентът и екранната сестра Жекова разказаха в „Здравей, България” какво да очакват зрителите от последните два епизода на сериала

Пет години, 507 епизода и дни на трепет за зрителите пред малкия екран. Този четвъртък в 20:00 ч. предстои големият финал на „Откраднат живот” – медицинската поредица, която спечели любовта на зрителите и чиито герои те заобичаха силно.

Във финалните епизоди продуцентът Евтим Милошев влиза като актьор в сериала в образа на проф. Олег Недялков. „Така го решихме накрая – последните три епизода влезнах в”Откраднат живот”, режисирах ги, играх. Случи се лесно, защото зад гърба си има вече стотици еизоди и цялата машина и система, но най-важното е, че почувствах актьорската професия отвътре. Вече знам какво им е на актьорите”, каза продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Ново бъдеще за лекарите на "Откраднат живот" по време на големия финал на 20 май

Актрисата Марта Вачкова споделя, че е много хубаво, че продуцентът е влязъл в сериала със сериозна роля, а не като епизодичен герои. По този начин е усетил наистина какво им е на актьорите. „Той дойде с много тежък текст, тежка роля и видя какво е хем да играеш, хем да извършваш манипулациите в операционната, хем да изричаш тежи тежки текстове. И това се случи на финала на нашия сериал”, разказа с усмивка тя.

Опит за отвличане и изнудване в “Откраднат живот: Финалът”

Евтим Милошев отправи специални благодарности от ефира на „Здравей, България”. „Искам да кажа три „Благодаря”. На първо място на NOVA, защото застана зад този проект през 2015 г. – повярва в него и даде възможност всички ние творчески личности да работим това, което искаме. На второ място благодаря на целия екип, който шест години беше зад сериала – идеи, организация, технология, производство. На трето място огромно благодаря на зрителите за любовта, за подкрепата. Това е един процес, който ражда успеха”, каза той.

Владо Пенев: Марта Вачкова попадна в „Откраднат живот“ заради мен

„Това е един обмен на обич – ние не подценяваме зрителите - давайки им един добър продукт, те ни се отплащат с любов, а това ни зарежда, за да можем още да работим. Моята благодарност е към всички, които обичат сериала. Те са и сред тези, които го правят, и сред тези, които го гледат, естествено, и телевизията, която даде дом на тази история”, допълни Марта Вачкова.

Продуцентът покани всички зрители, дори тези, които не са гледали и една минута от „Откраднат живот”, да гледат финала в четвъртък от 20:00 ч., защото изживяването ще си струва. „Щом продуктът е добър, значи е създаден с обич”, обобщи Вачкова.

Не пропускайте да видите развръзката в последните епизоди на „Откраднат живот: Финалът” в сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY