Гледайте края на успешния български сериал от 20.00 ч. по NOVA

Минути преди началото на „Откраднат живот: Финалът“ екип на NOVA беше на място, за да се срещне с любимите актьори, създателите и фенове, които ще споделят заедно на ексклузивна прожекция емоционалния момент от финалните кадри и развръзка за героите.

„Чувствам се много щастлив. Дори и най-великите истории имат своя край. Големият финал тази вечер всъщност е началото на други творчески планове. А на зрителите мога да кажа да не позволяват да им откраднат живота, да не позволяват да им откраднат и мечтите“, коментира продуцентът на хитовия сериал Евтим Милошев.

Репортерът на NOVA Анна Ангелова се срещна и с част от актьорския състав на „Откраднат живот“. „Не искам, но всяка история си има своя край. Искам да благодаря на зрителите, на Нова телевизия и на г-н Милошев. Обичайте се и бъдете здрави“, сподели емоционално актрисата на Диана Димитрова, влязла в ролята на д-р Огнянова.

Не пропускайте развръзката на „Откраднат живот: Финалът” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.