Нова Броудкастинг Груп ще продължи да подкрепя българските филми на всички платформи

Любимият на българските зрители медицински сериал „Откраднат живот“ постави големия финал на историята снощи. По време на ексклузивна прожекция на голям екран фенове, актьори и екип заедно  изгледаха развръзката за обичаните герои в болница „Св. Анастасия“. В продължение на 5 години, 11 сезона и 507 епизода зрителите проследиха житейския път на лекарите на фона на стотици медицински казуси и актуални събития, които за пореден път показаха стойността на професията.

Ексклузивна прожекция на финалния епизод на "Откраднат живот: Финалът"

„Когато застанеш пред публиката е важно да подходиш с отговорност и да кажеш наистина важни неща. Тук съм, за да кажа три пъти „благодаря“. На първо място, бих желал да благодаря на NOVA, че застана зад проекта. През 2015 г. медията подкрепи тази творчески идея и даде възможност на всички нас да правим това, което обичаме. На второ място – на целия екип, който през годините участва в проекта и на трето място – на зрителите. Благодарим ви за любовта и подкрепата - това е един процес, който ражда успеха“, сподели продуцентът на сериала Евтим Милошев.

Звезди, създатели и фенове минути преди последния епизод на „Откраднат живот“

На сцената той покани голяма част от любимите лица на продукцията. Пред публиката Марта Вачкова, Владо Пенев, Диана Димитрова, Емил Марков, Неда Спасова,  Гергана Стоянова, Александра Сърчаджиева, Моньо Монев, Филип Буков, Деси Бакърджиева заедно с режисьорите Павел Веснаков и Яна Титова, споделиха емоцията от един проект, създал приятелства и специални моменти през годините. Александра Сърчаджиева, която празнуваше своя рожден ден получи цветя и специални пожелания от колегите, продукцията и екипът на NOVA.  

„Откраднат живот“ е сред най-успешните проекти на NOVA и ще остане в историята на телевизията и българското кино. Бих искал да благодаря на актьорите и целия екип за всеотдайната и професионална работа. Благодаря на всички за вложения труд през последните 5 години и таланта да разкажете по-най-добрия начин тази вълнуваща история. Но не на последно място искам да благодаря на зрителите на „Откраднат живот“. Вашият интерес и обратна връзка, превърнаха сериала в един от най-обичаните и с най-много епизоди в българския телевизионен ефир. Нова Броудкастинг Груп е медийната компания, която в максимална степен застава зад филмовата индустрия в България и представя най-доброто на всички платформи - телевизия, кино и интернет. Ние ще продължим да инвестираме в българското кино и вярвам, че заедно ще създадем още много успешни продукти“ - заяви Главният  изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп  Николай Андреев.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.