Забравени снимки от абитуриентската вечер извадиха Рачков, Рафи, Аня Пенчева, Даниел Вълчев и Миро

В навечерието на 24-и май - Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, „Забраненото шоу на Рачков“ обърна поглед към силата и важното значение на образованието. Звездни гости, архивни кадри от техните абитуриентски балове, цял клас зрелостници, неочаквани музикални изпълнения, премиера на песен и много смях завладяха ефира на NOVA в неделната вечер.

Единадесети епизод на "Забраненото шоу на Рачков" (ГАЛЕРИЯ)

В украсен с балони ретро автомобил водещият пристигна пред студиото, където вече го чакаше „Класът на Рачков“. Абитуриенти от 1 СОУ в София откриха празничното издание на предаването. Веднага след тях в студиото влезе бившият министър на образованието и декан на Юридическия факлутет в СУ „Св. Климент Охридски“ – проф. Даниел Вълчев. В чест на абитуриентите в студиото и на предстоящия празник той изпълни „My Way” на Франк Синатра.

Актуалната тема „Здравеопазването“ лекува с усмивки зрителите на „Забраненото шоу на Рачков“

Фолк певецът Константин и музикантът Фънки въвлякоха публиката и зрителите в класната стая, където бяха изпитани от Албена Михова. След това двамата си спомниха куриозни истории от ученически си години, както и култови моменти от „Като две капки вода“, a Коцето отново влезе в образа на Алла Пугачова.

"ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ" - ЧАСТ II

Актрисата Аня Пенчева стана част от единадесетото издание на „Забранеото шоу на Рачков“ и докато споделяше едно легло с водещия, не пропусна да покаже своя фотография от последните си дни в училище. Пред публиката и телевизионните зрители тя отправи емоционално послание към съпруга си – Ивайло Караньотов, който бе на първия ред в студиото: „Искам да кажа, че не е само дъхът и сънят ми, той е душата ми“. Тя бе категорична, че предпочита да е обичана жена, отколкото обожавана актриса. Аня Пенчева получи и специална изненада – фокус от театралния си партньор Ненчо Илчев.

Рачков скочи за нов световен рекорд пред погледа на великата Стефка Костадинова

Миро също извади архивна снимка от бала си и представи за първи път в телевизонен ефир най-новата си песен - „Дъвки“. Поп изпълнителят удиви всички с новината, че е кандидатствал за полет до Луната през 2023 година.

За финал прозвуча хитът на Васил Найденов „Междучасие“ в общо изпълнение на звездните гости на Рачков.

Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ следващата неделя, 30 май от 20:00 ч. по NOVA, когато темата ще бъде „Детство мое“, а към детските спомени ще ни върнат Слава Рачева, Бате Енчо, кака Лара, Криско и Графа.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox и в NOVA PLAY.