Режисьорът и актриса сподели в „На кафе” кога слага финал

Единадесети сезон беше последен за обичания български сериал „Откраднат живот”. Повече от пет години героите му бяха част от живота на зрителите. Един от режисьорите, която видяхме и в роля в поредицата, е Яна Титова. Тя е участвала, както е и режисирала, в много емоционални моменти. Какво е обаче за нея емоцията след последния епизод на медицинската драма и кога тя самата слага точка?

"Другото лице": Финалът на "Откраднат живот" (ВИДЕО)

„В случая с „Открадна живот” финал няма как да има, защото това наистина е едно много голямо семейство, един екип, който тепърва вярвам, че ще се събира по различни проекти и аз лично нямам търпение това да се случи. „Откраднат живот” е по-скоро начало и аз никога не бих го определила като финал”, каза тя.

Aктьори и фенове отбелязаха заедно големия финал на „Oткраднат живот“

Яна не крие, че когато чете хубава книга, никога не я дочита, защото не иска всичко, което е открила в нея да свършва. Разделите са трудни за нея и затова ги избягва и в работата си. Титова признава, че обичайно, когато някой колега си тръгва от проект, тя незабелязано се измъква.

Има ли според нея незаменими хора – гледайте във видеото от „На кафе”.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY