Гледайте най-сложният, амбициозен и мащабен филм на Marvel „Отмъстителите: Война без край“, тази събота от 20.00 ч. по NOVA

С „Отмъстителите: Война без край“ се отбелязва 10 години от създаването на вселената, населена със супер-герои и злодеи, и в него участват около 70 от тях (според Крис Хемсуърт са точно 76 и можем да му вярваме, тъй като е един от тях). Всички те ще се впуснат в космическа битка с Танос (Джош Бролин) за съдбата на цялата вселена.

Отмъстителите и техните супергерои съюзници трябва да са готови да пожертват всичко, което притежават, за да спрат веднъж завинаги всесилния Танос, преди да завърши плана си за разрушаване на Вселената. След 10 години Танос най-после е на път да събере всичките 6 Камъка на безкрайността, за да промени безвъзвратно Вселената такава, каквато я познаваме, и да получи еднолична хегемония над нея. А за да го спрат, само Отмъстителите няма да бъдат достатъчни. Затова на помощ идват Пазителите на Галактиката, Доктор Стрейндж, Спайдърмен и редица други супергерои, включително и най-новото им попълнение - Черната пантера и неговият антураж. Героите се събират в името на това, да победят общия враг.

В „Отмъстителите: Война без край“ Тор (Крис Хемсуърт), Хълк ( Марк Ръфало) и Доктор Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) се обединяват с Черната вдовица (Скарлет Йохансън) и карат Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър) да загърби миналото и да се съюзи с Капитан Америка (Крис Евънс), за да опазят камъните от Танос. Спайдърмен (Том Холанд) се присъединява към мисията, а когато Отмъстителите се срещат с Питър Куил (Крис Прат) и неговите Пазители на Галактиката, те осъзнават, че само с общи усилия могат да се противопоставят на злодея да изпълни коварния си план.

Дали обединените супергерои ще бъдат готови да пожертват всичко, за да победят най-голямата заплаха, срещу която са се изправяли досега? Ще бъдат ли способни да спасят Вселената? Ще претърпят ли загуби?

Не пропускайте кулминацията на сблъсъка между супергероите и злодеите в „Отмъстителите: Война без край“ тази събота от 20.00 ч. по NOVA.