Не пропускайте приключенския екшън за най-известния шпионин 007 тази събота от 23.00 ч. по NOVA

Британският актьор отново влиза в ролята на супер-шпионина Джеймс Бонд в екшъна „Винаги ще има утре“, тази събота от 23.00 ч. по NOVA. Това е 18-ият филм създаден по изключително популярните книги на Йън Флеминг, в който Бонд има само два дни, за да предотврати нова световна война. За да избегне тази катастрофа, чаровният шпионин от МИ6 трябва да използва най-новите високотехнологични разработки от шпионските лаборатории, както и всичките си необикновени способности, чар и умения.


В Южнокитайско море става трагичен военен инцидент: английска фрегата е потопена от китайски самолет. Първо за инцидента съобщава вестник, който принадлежи на мощния медиен магнат Елиът Карвър (Джонатан Прайс). В действителност Карвър, с помощта на кораб със стелт-технология, изпраща британската фрегата по грешен път. След това прехваща потъналия кораб със специална плаваща платформа за сондажи, а нещастните оцелели моряци са застреляни с китайско оръжие във водата от помощниците на Карвър.

По указания на „М“ (Джуди Денч), Джеймс Бонд започва разследване от Германия до Виетнам, като съвсем скоро открива, че Карвър е направил сделка с комунистически хардлайнери. В лудото си желание да владее всички медии в Китай, магнатът организира заговор, който би могъл да доведе до ядрена война.

Ще спечели ли Бонд напрегнатото състезание с времето? Ще спре ли престъпния гений и ще предотврати ли фаталния за човечеството конфликт? Не пропускайте кулминацията на „Винаги ще има утре“ тази събота от 23.00 ч. по NOVA.