Не пропускайте очарователната комедия за откриване на тайната на бащинството тази неделя от 20.00 ч по NOVA

Зрителите на NOVA ще станат свидетели на историята на грубия футболен защитник Джо Кингман (Дуейн Джонсън-Скалата), чиято единствена цел е да спечели футболния шампионат. Заклет ерген, живеещ в непрекъснат купон, притежаващ пари и слава – това е почти всичко, за което един мъж би могъл да си пожелае от живота. В допълнение, известният куотърбек е със самочувствие по-голямо от футболно игрище. Но приказният му живот ненадейно се променя, когато в дома му идва осемгодишната му дъщеря (Медисън Петис), за която дори не е подозирал и която планира да живее при него за един месец. Тя е резултат от искрата му с младата му съпруга, с която се разделят преди години.


Свикнал да угажда само на собствените си капризи, арогантният Джо е пред прага на психически срив, когато срещу него се изправя своенравната му дъщеря, която подобно на баща си знае какво иска и как да го постигне. Той трябва да реши как да съвмести купоните с тренировките, часовете по балет, приказките за лека нощ и куклите, които се появяват ненадейно в живота му.

Интересен факт е, че по време на снимките Скалата, който е играч по американски футбол във лентата, претърпява сериозна контузия в истинския живот именно в мач от същия спорт и симките по филма са „замразени” за няколко месеца. Също така Джонсън е огромен фен на Елвис Пресли, затова участва активно в избора на голяма част от песните в саундтрака, като включва парчета и танцови изпълнения на любимия си изпълнител.

Ще успее ли Джо да покаже истинските си качества като човек и спортист? Ще завладее ли сърцето на най-малкия, но най-важния си почитател? Не пропускайте забавните приключения на Дуейн Джонсън като баща в комедията „Игра по план“, тази неделя от 20.00 ч. по NOVA.