Гледайте фентъзи-екшъна тази неделя от 22.10 ч. по NOVA

Спайдърмен се завръща с поредните приключения в „Невероятният Спайдърмен 2“ тази неделя по NOVA, като отново ще ни даде възможността да се насладим на зашеметяващи гледки, изключителни 3D ефекти и въздушни акробатики, които са повече от впечатляващи.

За Питър Паркър (в ролята отново се въплъщава Андрю Гарфийлд) е страхотно да си Спайдърмен. Той вече е свикнал с новото си амплоа и е превъзмогнал вътрешната си борба, която го разтърсваше в предишния филм. Даже вече изпитва удоволствие да лети между небостъргачите и да прекарва повече време с любимата си Гуен (Ема Стоун).

Но да бъдеш Спайдър-мен си има своята цена: само той може да защити жителите на Ню Йорк от страховитите злодеи, които застрашават града. С появата на Електро (Джейми Фокс), Питър трябва да се изправи срещу враг много по-могъщ от самия него. При завръщането на стария му приятел Хари Озбърн (Дейн ДеХаан), Питър ще осъзнае, че всички негови врагове имат едно общо нещо: ОзКорп.

В лентата участват младите и много талантливи актьори Андрю Гарфийлд, Ема Стоун и Дейн ДеХаан, в комбинация с популярните и награждавани звезди като Крис Купър, Пол Джамати и носителя на „Оскар” Джейми Фокс. Между главните герои има чудесна химия, а Ема Стоун е блестяща в екранното си присъствие. Но особено впечатляващо е превъплъщението на Дейн ДеХаан, който изиграва многолик персонаж, притежаващ различни аспекти от характера – разглезен, арогантен, богат, страдащ от бащино пренебрежение и с липса на приятели.

Ще успее ли Спайдърмен да предотврати гибелта на Ню Йорк? Не пропускайте развръзката в „Невероятният Спайдърмен 2“ тази неделя от 22.10 ч. по NOVA.