Гледайте „Покана за приятелство“ от 12.30 ч., „Мистериите на Хейли Дийн: Воля да убиваш“ от 14.15 ч. и „Любов с променлива облачност“ от 16.00 ч. тази неделя по NOVA

Неделният летен киноследобед ще започне с историята на романтичната Саманта, която е решена да направи всичко възможно, за да открие истинския мъж-мечта. Сърфирайки в Интернет, младата жена се запознава с известен фотограф и двамата започват активно да си пишат и споделят. Изненадващо Саманта получава покана да посети арт шоу в родния си град. Заинтригувана героинята се завръща, за да разбере, че поканата всъщност е от сина на фотографа, който се опитва да открие подходяща съпруга за баща си. Може би това не е случайно и има пръст съдбата, която се намесва, за да събере подходящите един за друг, използвайки всички възможни канали. В романтичния филм „Покана за приятелство“ ще осъзнаем, че не трябва пропускаме шансовете, които ни се предоставят и да не спираме да преследваме мечтите си, докато открием сродната си душа.

По-късно от 14.15 ч. ще се впуснем в разследване на поредната криминална загадка от филмовата поредица „Мистериите на Хейли Дийн", базирана на романите на Нанси Грейс. Изчезнала е млада жена и с разследването се заема бившия прокурор и настоящ терапевт Хейли Дийн. Колкото повече навлиза на дълбоко в случая, Хейли осъзнава, че има връзка с убийството преди 15 години на годеника й от колежа. Ще успее ли любителката на мистерии да разреши настоящия случай или емоциите ще й попречат да види ясно следите, ще проследим в „Мистериите на Хейли Дийн: Воля да убиваш"?

Следобедният киномаратон ще продължи с романтичния филм "Любов с променлива облачност" от 16.00 ч. Малко чудата млада жена, метеоролога Деб е страстно посветена на научната си кариера. Целта й е да получи докторска степен в областта на метеорологията, но често съдбата ни предизвиква да започнем нещо ново и различно. Промяната в живота й настъпва, когато красив директор на телевизионни новини я наема да съобщава прогнозата за времето в ефир. Новата работа изисква бляскаво преобразяване, което освен че привлича погледите на зрителите й осигурява вниманието и на красивия й колега. Неочаквано новата перспективна работа я поглъща все повече за сметка на академичните й ангажименти. На фона на разразила се перфектна буря, Деб трябва да направи своя избор дали бъдещето й ще бъде свързано в изучаване на небето или излъчване в ефир.

Не пропускайте тройната доза любовни емоции с „Покана за приятелство“ от 12.30 ч., „Мистериите на Хейли Дийн: Воля да убиваш“ от 14.15 ч. и „Любов с променлива облачност“ от 16.00 ч.