Най-екстремното риалити стартира утре, събота 4 септември от 20.00 ч в ефира на NOVA

Предизвикателствата в „Игри на волята: България“ - сезон 3 са трудни и изморителни и напрягат възможностите на играчите до краен предел. За зрителите на NOVA предстои сезон с много изненади, напрежение и противопоставянето на силни характери. Какво да очакват зрителите от най-екстремното риалити в ефира на NOVA, завесата открехва продуцентът на предаването Витомир Саръиванов в студиото на „Здравей България“.

Неочаквана битка на Арената на „Игри на волята: България"

„Както във всяко предаване и всеки нов сезон, идеята е да има надграждане и то да става по-интересно за зрителите. През уикенда ще бъдат излъчени първите два епизода. Събота и неделя от 20.00 ч. зрителите ще се запознаят с участниците. Предстоят битки още в началото и сме направили всичко възможно да им уплътним по най-добрия начин и съботната и неделната вечер. На зрителите ще им бъде изключително интересно. Парадоксалното в цялата история е, че независимо от всичко, което участниците много добре знаят и им е обяснено хиляди пъти, за тях все пак ще има изненада“, допълва продуцентът Витомир Саръиванов.

„Няма смисъл да търсим и предизвикваме интригата. Това не е целта на предаването. Най-важното е да бъдат направени достатъчно хубави, плътни, дълги и интересни битки, които да са многокомпонентни. Този сезон сме наблегнали на битките, които са повече като количество, по-трудни като качество и изискваме от участниците най-различни качества.  Не става дума само за физическа сила. Някъде се изисква ловкост, другаде сръчност или издръжливост. Не е достатъчно да успееш да вдигнеш тежести като 300 кг.“

Дни преди старта на „Игри на Волята: България” – сезон 3

„Като говорим за изненадите има няколко важни неща. Досега бяха три племена. Вече са повече! Зрителите очакват 24 участника. Повече са! Очакват се три локации както беше в предишния сезон – „Дивата река“, „Резиденцията“ и „Стопанството“. Не, повече са! Същото важи и за участниците, които са гледали предишните предавания. Нахитряли са и си мислят, че са подготвени, но въпреки това пак са изненадани. Всичко, което виждате на малкия екран, е истинско и участниците умират от глад“, разкрива част от изненадите, които ни очакват, Витомир.

Зад кадър от трети сезон на „Игри на волята: България“

„В този сезон имаше извънредни мерки и извънредни обстоятелства от наша страна. На снимачната площадка има медицински екип и линейка, на които им се отвори доста работа и то по различни причини. Участниците са подготвени различно. В реалния живот те имат един стереотип. Например в живота те са свикнали на натоварване, което е в определен момент, но в предаването имат натоварване в продължение на час и половина. Тоест имаме избухливост на силата, докато в другия случай говорим за издръжливост. Имаме разнообразни участници – рекордьор на Гинес, участник на Олимпийски игри, Републикански шампион, хора, които са били на крачка да пренесат спортната си кариера ва САЩ на страхотно място, но имаме и хора на обратния полюс“, открехва завесата на шоуто продуцентът.

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.