Най-мащабното риалити стартира тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Третият сезон на предаването ще изненада зрителите с неподозирани обрати, изключително силни изпитания и интересни участници. В първите два епизода, тази събота и неделя, зрителите ще се запознаят с новите претенденти за голямата награда от 100 000 лева.

„Тази година снимките на предаването бяха много интензивни. Много сме надградили и като сложност на игрите, като продължителност, като компоненти. Целият екип живеем в хотел, близо до локацията. Понякога се случват екстремни неща, понякога много бързо трябва да се подготвим и да излезем на терен, когато се случва нещо необичайно. Ние като водещи с Димо трябва да реагираме веднага. Понякога се обаждат през нощта и се налага спешно да отидем при участниците“, разкрива Ралица Паскалева.

Повече участници, повече племена и повече локации очакват зрителите в третия сезон на „Игри на волята: България“

„Изживяхме емоционално този формат, защото съпреживявахме всичко, което се случва. Нашето лято беше интересно и интензивно. Този сезон ще има много изненади, включително нощни битки, нови локации и сложни битки“, допълва Димо Алексиев.

„Можем да открехнем завесата и затова, че през този сезон имаме повече от три локации и повече от три племена“, споделя Ралица Паскалева.

„Тази година участниците са фенове на играта и много искат да я спечелят. Съревнованието вътре в племената изважда неочаквани неща“, категоричен е Димо Алексиев.

Дни преди старта на „Игри на Волята: България” – сезон 3

„До последния момент целият екип не можехме да преценим кой ще бъде победител. Силите са много изравнени. Тази година имаме повече от всякога много добре подготвени психически и физически участници. Имаме участници от олимпийски игри, от републикански първенства, рекордьори на Гинес, професионални спортисти. До последен момент предаването те държи“, пояснява Ралица Паскалева.

Часове преди старта връщаме лентата и към победителите от предходните два сезона. Как се промени животът им след края на предаването, попитахме самите тях.

„Работя по личен проект, свързан с екологията и разпространяване на знания по темата. С участието си в „Игри на волята: България“ исках да събудя повече хора по темата. Парите от наградата са предназначени за него. Освен физически и психически качества новият победител трябва да притежава добрина“, споделя победителят от първи сезон на най-екстремното риалити  Добрин.

„Предаването ми даде този заряд и енергия да се почувствам жив, да усетя, че има огън. А удовлетворението, че си успял да победиш 24 човека, е уникална емоция и преживяване. В по-прагматичен аспект наградата ми даде спокойствие. Имах възможност да пътувам и да се насладя с приятели на победата. Пожелавам на новите участници да вярват в себе си и да се забавляват! Наслука!“, пожела победителят от втория сезон на предаването Милен.

Повече предизвикателства, изненади и противопоставяне на силни характери в „Игри на волята: България“

„Аз лично бих опитал късмета си на арената. Това е емоция, която остава  до живот. Състезанието те учи на страшно много неща – за живота, за обществото, за всичко!“, споделя Димо Алексиев.

„Смятам, че участниците далеч не влизат в „Игри на волята: България“ заради паричната награда. Те влизат, за да се забавляват, адреналинът ги зарежда. Победителите, които печелят подобен тип формати, го правят на първо място заради тръпката!“, категорична е Ралица Паскалева.

Тази събота и неделя от 20:00 часа зрителите ще се запознаят с участниците в новия сезон на „Игри на волята: България“ и ще проследят първите битки. А след това много изненади, напрежение, постоянни обрати, силни характери, невиждани физически и тежки психически предизвикателства очакват феновете в 65-епизода – всеки понеделник от 20:00 часа, а от вторник до петък от 21:00 часа.  

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.