Гледайте най-мащабното риалити всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък от 21:00 ч. по NOVA

Поглед към трети сезон на „Игри на волята: България“ - шоуто, което разби всички рейтинги. След изключително оспорвана и тежка битка, в която участниците пренесоха над 4 тона, от играта си тръгнаха първите двама претенденти за голямата награда - Иван Булкин и Златозар Атанасов. И двамата отпаднали играчи, които включвайки се в сегашния формат са преборили 10 000 души конкуренция, дават своята заявка за участие в следващия сезон на популярното предаване.

Мотивите им за включване в „Игри на волята: България“ сезон 3

„Прекратих състезателната си кариера преди 3 години и ми трябваше нова емоция, с която да докажа на себе си, че още съм във форма“, споделя в студиото на „Събуди се” Златозар. „Според мен няма друго по-подходящо предаване, с което да покажа всички качества, които притежавам. То е спортно, динамично и за бърз ум. Кандидатствам за втора поредна година и този сезон имах възможността да участвам“, разкрива подбудите си Иван.

Симеон е първият обитател на Плажа на отшелника в „Игри на волята: България“

Въпреки добрата физическа подготовка, какво не достигна на напусналите претенденти.

„Колкото е да си тренирал и да си гледал предишни предавания, няма как да си подготвен напълно. Когато излезеш на арената, нещата са съвсем различни. Отиваш и даваш всичко от себе си. Но всички участници идват подготвени. Смятам, че и тримата имахме реален шанс да продължим, но нещата бяха на косъм. С изключение на финала на първия сезон, нашата битка, която проведохме, беше най-силова откъм физическа гледна точка“, е обяснението на Златозар. „Зрителят не може да си представи какви качества е необходимо да притежаваш. Два-три месеца съм се подготвял само за предаването, изгубих 5 кг в упражнения за издръжливост, но натоварването е невероятно излизайки на арената“, допълва Иван.

Нови трима участници изненадващо влизат в битка за последното място в „Игри на волята: България“

Какви са усещанията наблюдавайки условията, при които се намира спечелилия участник Симеон

„Завиждам му, че е там. Още при записването сме наясно, че ще има лишения, глад и мизерия. Подготвени сме като спортисти и бях решил, че ще приема каквото и да е. За мен той е фаворит“, споделя мнението си Иван. „Това предаване е изключително комплексно. Не става дума за сила, бърз ум или човешки взаимоотношения, защото играта е разнообразна във всяко едно отношение. Дори и да си добре подготвен физически и психически, губиш шансове ако не се впишеш в отбора", разсъждава Златозар.

Елия ще бъде първият съперник на Плажа на отшелника в „Игри на волята: България“

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на предаването. Припомнете си и най-интересните моменти от предишните сезони в канала на риалитито във Vbox7.com.