Талантливата актриса споделя за ролята си в любимия на зрителите хитов сериал в ефира на NOVA и за предстоящите си театрални проекти

„Не беше лесно да вляза в ролята на Бонка, но с повече концентрация, с вяра и любов към това, което правя и ми е професия, успях да пресъздам образа, който стана като нарицателен за „лоша свекърва“. И в момента по улиците на Варна, плажа и навсякъде където се появя, се радвам на всенародна любов. Хората, които ме срещат си правят селфита с мен, разговарят, казват колко много ме обичат. Но също така споделят, че като ме гледат искат да ме удушат. Добре, че не е така в живота“, разкрива Галя Александрова как се става най-мразената свекърва в България в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

„Снощи бях на премиерата на „Тютюн“ на Варненския театър. На входа ме спряха мъж и жена, които искаха да се снимат с мен. Мъжът ми сподели, че казва на жена си когато не го слуша, че е Бонка“, допълва актрисата.

Орлин Павлов: „Див Рай“ е най-хубавото нещо, което ми се е случвало досега

„След приключване на снимките на сериала „Пътят на честта“ прекарах месец във Варна, но от утре се завръщам в Стара Загора, тъй като започва театралния сезон. Участвам в постановки и репетиции в Драматичен театър „Гео Милев“. В края на миналия сезон беше премиерата на последната ми театрална роля. Превъплътих се в Мами в „Осем жени“. Тя не е централна роля, но има своите провокации. Имам над 130 роли досега в кино, театър и телевизия и този е напълно различен персонаж. След тази постановка предстои премиерата на още една пиеса, в която участвам - „Трите изстрела“, която е криминале по Агата Кристи, с режисьор Невена Митева, но за нея ще разкажа малко по-късно през ноември месец, когато е премиерата. В тази пиеса ще изиграя ролята на Кралица Марго. От Бонка до Кралица Марго – доста път извървях“, разказва Галя за предстоящите й проекти през новия театрален сезон.

Илиана Коджабашева: Основният проблем на героинята ми Люба е, че не слуша сърцето си

„Обичам публиката си. Пожелавам на всички здраве. Да се пазят и да не се оставят страхът да ги завладее. Защото страхът е този, който по някакъв начин убива, даже и без COVID“, изпраща своето послание към последователите си актрисата.

В четвъртък 23 септември, може да гледате Галя Александрова в ролята на Мами в постановката „Осем жени“ в Драматичен театър „Гео Милев“ в Стара Загора, а зрителите на NOVA могат да проследят перипетиите на Бонка от втория сезон на „Пътят на честта“, всеки вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч.

Гледайте четвърти епизод на втори сезон на "Пътят на честта" тази вечер в 20.00 ч. по NOVA.

Последвайте "Пътят на честта" във Facebook и Instagram.

Последвайте NOVA във  Facebook и Instagram.