Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Денис е бесен, когато разбира, че Николай (Никсън) се е доверил на Лора и точно това е причината за провала на дълго подготвяната сделка с поляците. Бизнесменът е убеден, че Никсън го е предал, скривайки истинската причина за своите действия и не може да се примири с този факт. На косъм между живота и смъртта, Никсън се опитва да оправдае постъпката си, но ще бъде ли чут или тази грешка ще коства живота му?

Денис Топал влиза в капан в „Братя“?

Продължава разследването на обръчите от фирми около „Арол Холдинг“, подпомагащи прането на мръсни пари от наркотрафик. Следователите от ГДБОП се натъкват на евентуална връзка между картинната галерия, която наблюдават и известна столична клиника за естетична хирургия. Дали наистина има нещо общо между двата бизнеса и ще намерят ли полицаите следа, която да ги отведе в правилната посока?

Деляна Хаджиянкова: В „Братя“ се усеща огромна любов между актьорите и екипа на сериала

Асистентът на Филип – Марин Владов разкрива, че някой тършува във вещите и документите му в офиса, затова провежда разследване на всички служители, които са имали достъп до неговия кабинет. Сред заподозрените е и Лора. Ще стигне ли Марин до истинския шпионин и какви мерки ще вземе по случая?

Ще предотврати ли Лора планираното убийство на Топал в „Братя“?

Черкезов усеща отчуждението във взаимоотношенията си с Ива и се опитва да запали отново искрата помежду им. Оправданията й, че е затрупана с работа продължават, но не успокояват Димитър и той се опитва да открие причината за задънената улица, в която се намира връзката им. Ще намерят ли решение заедно, преди да е станало твърде късно?

Не пропускайте новия сезон на „Братя“ всяка делнична вечер от 22:30 ч. по NOVA!

Последвайте Instagram профила и Facebook страницата на „Братя“. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в NOVA PLAY след излъчването им в ефир.